Chris Hemsworth

chrisDel no res a ocupar els somnis humits de les xicotes de tots els freaks amants dels còmics. Quan ets un ros d’ulls blaus i dos metres d’altura és força fàcil, no?

chris01Christopher Hemsworth, nascut l’11 d’agost de 1983 a Melbourne a Austràlia. Fill d’un assistent social de protecció de menors i una professora d’anglès va passar la seva juventut fent surf junt amb els seus dos germans Luke i Liam. Després de treballar en una empresa d’objectes de lloguer (!?) i en una granja va donar el salt a l’actuació interpretant a Kim Hyde durant 186 capítols a la sèrie Home and away, i com tot actor australià, apareixent al culebrot Veïns.

Ja quan l’illa li quedava petita va donar el salt a EEUU interpretant el pare del Capità Kirk a Star Trek XI, tot i que en Jacint ho negui sempre, ja li falla la memòria.

Després de tres papers més sense gaire èxit dóna el seu gran salt a la fama interpretant a Thor en el film de Kenneth Branagh. Ja conegut estrena films com el remake d’Amanecer rojo, Rush i The cabin in the woods. Ben aviat el podrem veure de nou, martell en mà, a Los vengadores 2.

I per comentar-lis a les vostres xicotes, s’ha casat dues vegades i encara és parella d’Elsa Pataky, amb qui té un fill.

Diga-lis tontos…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s