BLACK AND WHITE

Danny Glover i Mel Gibson, els protagonistes de la saga "Arma letal".

Danny Glover i Mel Gibson, els protagonistes de la saga “Arma letal”.

Si hi ha una cosa a destacar d’Asalto al poder és la bona química que desprenen els seus dos protagonistes, en Channing Tatum i Jamie Foxx. Els companys d’aventures de diferent raça obligats a entendre’s sempre han funcionat a la gran pantalla i Hollywood ha explotat el concepte en diverses produccions. En Jacint ha fet memòria i amb un xic d’ajuda de l’IMDB ha fet un llistat de pel·lícules en les quals la combinació de colors ha donat força joc.

Limite 48 horas (1982)

Amb Eddie Murphy i Nick Nolte. Un detectiu es veu obligat a formar parella amb un presidiari per atrapar a un parell d’assassins, però han d’anar ràpid, ja que el reclús ha de tornar a la seva cela abans de 24 hores. Va convertir-se en tot un èxit donant pas a una continuació.

Arma letal (1987)

Amb Danny Glover i Mel Gibson. Un policia ja veterà a punt de retirar-se treballa colze a colze amb un jove policia d’impulsos suïcides. Tot i no suportar-se l’un a l’altre ajunten forces per acabar amb un narcos. Un dels films més importants del cinema d’acció que va obtenir tres seqüeles.

Fugitivos (1958)

Amb Sidney Poitier i Tony Curtis. Dos presos encadenats fugen de la presó en busca de la llibertat, però abans d’aconseguir-ho s’hauran d’entendre entre ells.

No me chilles que no te veo (1989)

Amb Richard Pryor i Gene Wilder. Comèdia esbojarrada on un sord i un cec són els únics testimonis d’un assassinat. Per demostrar la seva innocència hauran d’ajudar-se entre ells. Va funcionar a les mil meravelles, així que va tenir continuació.

Los blancos no la saben meter (1992)

Amb Wesley Snipes i Woody Harrelson. Tot i ser amics, aquest parell de jugadors de bàsquet amateur, es porten a matar. Dediquen més temps a fer-se la punyeta que a intentar guanyar als seus rivals.

Men in black (1997)

Amb Will Smith i Tommy Lee Jones. Un agent amb ganes de jubilar-se i un jove inexpert formen parella dins una organització dedicada a la caça i captura d’extraterrestres malvats.

Jungla de cristal III: con una venganza (1995)

Amb Samuel L. Jackson i Bruce Willis. John McClane segueix la pista a un terrorista, però durant la missió s’ajunta amb un electricista del Bronx amb força mala baba.

men-in-black-1997

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s