Comèdies romàntiques, quan la realitat supera la ficció

De tots els gèneres haguts i per haver un dels que ha sobreviscut a tot tipus de modes temps  és el de les comèdies romàntiques. Tot i ser una formula simple, que requereix un pressupost baix i amb un gran públic potencial mai l’èxit és segur. Pots tenir el millor guió, pressupost i campanya de promoció que si no hi ha un element fonamental serà un fracàs absolut. I quina és la clau per triomfar en taquilla? Doncs un element intangible però decisiu: la química.

Al igual que la vida real el feeling que s’estableix en el dos protagonistes de la pel·lícula/relació és clau per obtenir un bon resultat. Poden ser dos actors de gran nivell que si no connecten no es pot arribar enlloc. Com s’aconsegueix això? Doncs fent un càsting certer, molt d’assaig i creuar els dits.

Hi ha vegades que fins i tot aquest saber fer entre ambdós protagonistes pot dur a que el sentiment representat vagi a més i a les pauses del rodatge pot sorgir un romanç que no farà més que pujar d’enters a l’obra i beneficiar la campanya publicitària al sortir a la llum.

Fem un ràpid repàs a parelles formades en un càsting i que han donat el salt a la pantalla real.

Ryan Gosling i Eva Mendes

Dos dels actors més atractius dels últims anys van trobar-se en el rodatge de Cruce de caminos . Aquest drama amb excel·lents crítiques va provocar l’espurna entre els dos que ja han format una família amb dos fills.

Brad Pitt i Angelina Jolie

L’actor i l’actriu més desitjats del Hollywood actual van protagonitzar la comèdia romàntica farcida d’acció Sr. y Sra. Smith. Pel que sembla al rodatge van enamorar-se cegament i no van tardar en casar-se i acumular fills. Malauradament després de 10 anys es van divorciar.

Johnny Depp i Amber Heard

Amb una diferència de 23 anys es van trobar en la filmació de Diario de un seductor (Los diarios del ron). Depp abandonà la seva muller, Vanesa Paradise, per començar un nou camí amb la jove actriu. Les coses, però no van tardar en anar maldades. Actualment es veuen les cares als jutjats degut a les acusacions de maltractament de Depp cap a ella.

Ryan Reynolds i Blake Lively

Ell sortia amb Scarlett Johansson. Ella amb Leonardo DiCaprio. I els dos van tallar les seves relacions per començar un futur plegats. I quina és la pel·lícula que va provocar aquesta sacsejada? Green Lantern. Tot dit.

Kurt Russell i Goldie Hawn

Una de les parelles més estable de la història de Hollywood. Van trobar-se al film Un mar de líos. I quasi 40 anys després encara segueixen junts. Exemplars.

Liam Hemsworth i Miley Cyrus

La última canción va reunir a dos de les promeses més importants entre les celebrities. Ella la cantant del moment i ell, germà de Thor, començant la seva carrera. La relació entre els dos joves va ser explosiva. Tot i que poc temps després van tallar i no han parat de protagonitzar nous reencontres.

Tom Hanks i Rita Wilson

Quan van protagonitzar, ben jovenets, Voluntarios no es podien ni imaginar que aquell film de poc èxit canviaria la seva vida per sempre més. Ambdós en parella van fer els tràmits de separació dels seus conjugues per casar-se al cap de poc. I d’allò ja fa més de 30 anys i junts segueixen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s