Els personatges

banner

Et perds entre tants nans, hobbits i elfs? Et fem una petita guia dels personatges principals de la pel·lícula.

quiesqui

Bilbo Saquet 

Fill d’en Bungo Saquet i la Belladonna Tuc. La família Saquet sempre s’ha comportat de forma respectable mentre que els Tuc són més esbojarrats. Aquesta barreja de caràcters fa que en Bilbo s’uneixi a en Gandalf i en Thorin Escutderoure en l’aventura de recuperar el tresor perdut de la Muntanya Solitaria. Durant aquesta aventura en Bilbo troba l’anell màgic, ajuda a la cerca del tresor i participa a la batalla dels Cinc Exèrcits.
L’anell trobat proporciona a en Bilbo una longeva existència convertint-lo en el hobbit més vell de la història.

Thorin Escutderoure

Un dels pocs supervivents de l’atac del drac Smaug a la Muntanya Solitària. Thorin participa en l’intent de recuperació de les mines de Moria i és on es guanya el sobrenom d’Escutderoure al utilitzar una branca d’aquest arbre per defensar-se quan se li trenca l’escut. Thorin es converteix en rei a l’exili i encapçala la recuperació del tresor de Smaug.

Gandalf, el gris

Un dels cinc Istaris que van ser enviats pels Valar per ajudar els habitants de la Terra Mitjana. Amb aspecte despreocupat Gandalf és molt més poderós i intel·ligent del que deixa veure. La seva amistat amb Bilbo es manté al llarg dels anys. Gandalf és conegut per molts noms, entre ells Mithràndir o Olorín. En Gandalf sospita de la procedència de l’anell trobat per en Bilbo i investiga sobre la seva procedència fins a esbrinar que es tracta de l’Anell Únic. Conegut com a Gandalf el Gris es converteix en Gandalf el Blanc i màxim representant de l’ordre dels Istari a El Senyor dels Anells.

Smaüg

Últim gran drac de la Terra Mitjana. Cobdiciós i violent com la majoria de dracs, Smaüg ataca la Muntanya Solitària per robar el seu tresor i convertir-la en la seva llar provocant l’exili i decadència dels nans. Smaüg és un dels dracs més grans que ha existit mai i és de color vermell i daurat.

hobbit2

12 nans

Gloin, Oin, Balin, Dwalin, Bofur, Bifur, Kili, Fili, Dori, Nori, Ori i Bombur. Els dotze companys de Thorin Escutderoure en l’aventura de recuperar la Muntanya Solitària.

Bard

Un arquer d’Esgaroth (Ciutat del Llac) que tindrà un paper molt important a l’aventura.

Beorn

Un granger de La Carroca que acull els nans i en Bilbo en un moment de la seva aventura. Viu apartat de la societat i és més del que sembla.

En aquesta segona part de les aventures d’en Bilbo Saquet tornarem a trobar molts personatges coneguts com Légolas, Elrond, Galadriel o Radagast i en trobarem de nous com alguns dels mencionats abans o Tauriel (Evangeline Lilly) o El mestre del llac (Stephen Fry – governant d’Esgaroth)

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s