Lobezno

wolverine_banner

Lobezno és un personatge de ficció creat per Len Wein i John Romita Sr. durant els anys 70. Té una primera aparició fugaç en el The incredible Hulk #180 però fa la presentació real en el #181 de la mateixa sèrie.

hulk181Nascut com a James Howlett però més conegut com a Logan o Lobezno és un mutant amb un factor de curació accelerat que el fa gairebé immortal i que ralentitza el seu envelliment, cosa que fa impossible determinar la seva edat.

Juntament amb el seu poder curatiu Lobezno té un olfacte i una oïda molt desenvolupats i unes urpes retràctils fetes d’os que li surten de l’avantbraç.

Va començar treballant com a mercenari i acceptant contractes de diferents procedències però aviat és reclutat per formar part del projecte Arma-X, un projecte secret on se sotmet a un experiment pel qual queda amb tot l’esquelet recobert d’adamiantium, un material pràcticament indestructible i que el converteix en més perillós del que ja era. En el mateix experiment Lobezno perd la majoria dels seus records oblidant gran part del seu passat.

Al llarg de la seva història Lobezno a format part dels Alpha Flight, els X-men, els X-Force i els Avengers entre d’altres.

wolverine

Tot i el seu caràcter esquerp, violent i solitari s’ha convertit en un dels personatges més estimats i coneguts de Marvel.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s