Blumhouse

blumhouse

Aquesta petita productora ha revolucionat Hollywood. L’exemple més recent és The purge (La noche de las bestias), un minúscul film de terror d’aquesta productora que va costar un milió de dòlars i va convertir-se en número 1 a la taquilla americana per davant de blockbusters com Ahora me ves…

 No és la primera vegada que succeeix, i tornarà a passar.

Jason Blum va començar a treballar dins la industria sota la protecció dels germans Weinstein. Va exercir de productor en films com Darwin Awards, Muertes de risa o Hamlet. Un cop havia abandonat els estudis Miramax va saltar a crear Blumhouse, petita productora que va sortir a la llum amb la producció Paranormal Activity, pel·lícula de found foootage que amb un pressupost de 150.00 dòlars i actors no professionals va acabar convertint-se en el film més rendible de la història del cinema; a més de convertir-se en una saga que ja va per la seva quarta entrega.

thepurgeSempre amb pressupostos de no més de 5 milions de dòlars, una misèria pels standars del cinema d’EEUU, ha donat les regnes als seus directors per aconseguir la màxima llibertat creativa. La seva aposta per film d’autor i emmarcats dins el gènere de terror, a més d’una efectiva campanya publicitària a les xarxes socials, ha donat a llum èxits absoluts d’autors com James Wan (Insidious), Rob Zombie (The lords of Salem) o Scott Derrickson (Sinister).

Blumhouse també ha apostat per la televisió amb dues sèries: Straded, on un grup d’aficionats als fenòmens paranormals es tanquen dins de cases encantades, o The river, la sèrie de misteri creada per Oren Peli, creador de la saga Paranormal activity. A més, aquesta tardor, inaugura The Blumhouse of horror, una revolucionària casa del terror al mig de Los Angeles, pensada pels amants de les emocions fortes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s