Superman returns

supermanreturns_banner

El 12 de juliol de 2006 s’estrena Superman Returns, l’intent de recuperar la figura de l’home d’acer molt perjudicada després de la tercera i quarta entrega. La pel·lícula es situa a continuació de la segons entrega amb Superman tornant d’un viatge de cinc anys a Kriptó. L’actor escollit per rellevar Christopher Reeve és Brandon Routh, un actor força desconegut fins aquell moment i la responsabilitat de la direcció cau sobre Bryan Singer que va deixar la saga X-Men per aquest projecte.

cartell_supermanreturnsTítol: Superman returns (el regreso)
Títol original: Superman returns
Director: Bryan Singer
Actors: Brandon Routh (Clark Kent/Superman), Kate Bosworth (Lois Lane),  Kevin Spacey (Lex Luthor) i James Marsden (Richard White)

Música: John Ottman
Guió: Bryan Singer, Michael Dougherty i Dan Harris
Fotografia: Newton Thomas Sigel

Duració: 154 minuts

 

Després d’una viatge al seu planeta natal per descobrir el seu passat en Superman (Brandon Routh) torna a la Terra per recuperar el seu lloc al món i l’amor de la seva vida. El seu retorn no és l’esperat, durant la seva absència l’índex de criminalitat de Metropolis ha augmentat i els habitants s’han acostumat a viure sense el seu salvador  la seva estimada Lois Lane ha seguit endavant amb la seva vida sentimental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s